1. Указ Президента України №894/2019 "Про невідкладні заходи щодо покращення здоров’ядітей»

2. Закон України ''Про дитяче харчування''

3. Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"

4. Постанова КМУвід 28.07.2021 №786 "Про внесення змін до норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення тавідпочинку"

5. Постанова КМУ від 24.03.2021 №305 "Про затвердження норм таПорядку організаціїхарчування узакладах освіти тадитячих закладах оздоровлення та відпочинку"

6. Наказ Мінекономікивід 17.11.2020 №347 "Про затвердження Методичних настанов щодо розроблення,запровадження та використання постійнодіючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках в закладах освіти".

7. Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 "Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійнодіючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю продуктів (НАССР)";

8. Спільний наказ МОЗ та МОН України від 15.08.2006 №620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах».

9. Cпільний наказ Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров'я України від 17.04.2006N 298/227 ''Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах '' (iз змінами, внесенимизгідно з наказом N 202/165 від 26.02.2013

10.Рішення Виконавчого комітету Хар івської міської ради від 24.11.2021 №928 «Про організацію харчування учнів та вихованців закладів освіти м. Харкова у 2022 році»

11.Наказ Управління освіти адміністраціїСлобідського району Харківської міської ради від 30.12.2021 №155-о/д «Про організацію харчування учнів та вихованців закладів освіти Слобідського району у 2022 році»

Кiлькiсть переглядiв: 175